085-0640020 info@gerko.nl
Selecteer een pagina

WAT MAAKT GERKO TRIBUNE BIJZONDER?

Op basis van een modulaire constructiesysteem produceert en monteert Gerko op duurzame en efficiënte wijze vurenhouten tribunes. Als exclusief afnemer van Kerto LVL hout en met de complete productielijn in eigen huis, is Gerko een gewaardeerd partner in het produceren en monteren van tribunes. Gerko verzorgt de engineering van menig tribune van de vele publieke instellingen in Nederland.

EEN SYSTEEM ALS EEN GEOLIEDE MACHINE

“Wij combineren de werkwijze van modulair bouwen – een bijzonder efficiënt constructiesysteem – met het duurzame element hout. We ontzorgen en ondersteunen onze opdrachtgevers tijdens het gehele proces met onder andere onze 3D ontwerpen. Bovendien hebben wij de volledige productielijn in eigen huis. Hierdoor kunnen wij ons productieproces uiterst efficiënt inrichten en geheel controleren. We hebben korte lijnen en daardoor kunnen we erg snel handelen.” Aldus Directeur Maurits Kooistra.

 

VISIE: HOUT IS DE TOEKOMST

Hout is een duurzame grondstof. Omdat het kappen van bomen een minder positief imago heeft, willen wij bewijzen dat hout het beste element is om mee te bouwen.

Ten eerste vanwege de milieuvriendelijke houtwinning van het Kerto LVL hout in Scandinavië, door onze leverancier Metsä Wood. Gekapte bomen maken daar plaats voor nieuwe aanwas. De houtvoorraad én de bossen blijven daardoor op hetzelfde niveau, er is immers een constante toevoer. Bovendien is 100% van de houtwinning exact te traceren.

Gerko heeft een uiterst efficiënt productieproces, waarbij we scherp toezien op het gebruik van alle soorten grondstoffen. Voor het geringe restafval dat ontstaat tijdens het productieproces zijn we altijd actief op zoek naar een goede herbestemming. Gerko tribune kan een lange levensduur hebben.

Hout als grondstof is daarmee een constante factor in de bedrijfsuitvoering. De ontwikkeling van nieuwe toepassingen staat echter nooit stil. Innovatie is een belangrijk onderdeel in de bedrijfsprocessen van Gerko. Onze focus ligt altijd op het verbeteren van de productie en service. We willen de zaag zo scherp mogelijk houden.

De roots van Gerko liggen in de afbouw. De ervaren medewerkers van Gerko kwamen daardoor goed voorbereid in de tribunebouw. Hout heeft voor hen geen geheimen.

En zoals onze leverancier van het Kerto LVL hout uit Scandinavie, Metsä Wood terecht schrijft: “Geen verrassingen, gewoon kwaliteit.”

ONZE LOCATIE IN HARLINGEN